keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kaksosten päivä

Olen äärettömän ylpeä, että olen saanut kolme lasta. Yhtä ylpeä olen esikoistyttärestä kuin kaksoistytöistäkin. Meillä kaksosuutta ei ole korostettu sen enempää. Pikkusiskot ovat samanlaisia sisaruksia kuin muutkin, heillä vain sattuu olemaan ikäeroa vähemmän esikoisella siskoihinsa.


Kaksostenpäivänä on hyvä hetki pysähtyä muistamaan ettei kaksosia saa kuin 3% väestöstä. Olemme etuoikeutettuja kun pääsemme seuraamaan identtisten tyttäriemme elämää eturivipaikoilta. Onnea kaksinverroin kuten uhmaakin. Ainutlaatuista yhteyttä ja samanveroista leikkikaveruutta. Ja ajatelkaa kuinka etuoikeutettu esikoisemme on kun hän sai kaksi siskoa yhdellä kertaa!


Näihin kuviin ja tunnelmiin; Ihanaa kaksosten päivää!

- Raila

2 kommenttia:

 1. Mie oon monesti kattonu teidän lasten pukeutumista ja ihaillut sitä miten ns.poikaväriset vaatteet käy yhtä hyvin tytöillekin! Ite oon jotenkin jumiutunut käyttämään tytöllä niitä oikein stereotypisia (ulko)vaatteita ja aina vaan valittanut kun tytölle ei löydä muuta kuin pinkkiä. Ehkä olisi aika avata silmät... Toki kun haluan lapsille eriväriset vaatteet niin pojalle kun otan sen kivimman "poikavärin" niin tytölle jää vaan se pinkki.

  Mutta ihanaa kun kaikki ei ole jumiutunut tähän ajatukseen, ehkä miekin vielä joskus tajuan tämän! ;) Onneksi sentään poika on hivenen isompi kuin tyttö niin esim. kenkiä saa edes vähä kiertoon ja näin ollen värit myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kun esikoinen pääsee valitsemaan on väreinä sinistä, vihreää ym. Tykkää enemmän kuin pinkistä. Siskot menevät isosiskon vanavedessä :D Mä taidan meistä olla se pinkin valitsija :D Kokeile ihmeessä
   rohkeasti, lisäväriä saa asustein :) Jään innolla odottamaan projektikuulumisia :)

   Poista